Artistique haarkleuringen

Hair & Beauty by NoortjeDiep, sprankelend en echt… dat zijn de haarkleuren van Artistique, een professioneel haarkleuringssysteem op crèmebasis. Met behulp van de modernste technologie en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen heeft Artistique een kleurgeneratie in het leven geroepen, die niets meer te wensen over laat.

Artistique biedt een buitengewone kleurstabiliteit, uitzonderlijke glans en haarverzorging. Artistique haarkleuringen bestaat uit:

Experience:
Dit is een verf op crèmebasis die zorgt voor een optimale dekkracht en houdbaarheid van de kleur.

Seasons:
Is een milde semi-permanente haarkleuring, die het haar niet oplicht en tevens verzorgt. Of u nu kiest om de eerste grijze haren te camoufleren of voor een kleurverandering met een sprankelende modetint, Seasons kleurt het haar zonder het te beschadigen, dankzij de ammoniavrije samenstelling. Seasons geeft een prachtige glans aan het haar, welke wordt verkregen door de speciale formule met zijdeproteïnen. Seasons van Artistique verbetert de haarkwaliteit, waardoor Seasons ook zeer geschikt is om toe te passen na een permanentbehandeling. Seasons is tevens ideaal te gebruiken tussen twee haarverfbehandelingen door, om de haarkleur op te frissen.

Beach Blonde:
Beach blonde is een nieuwe lijn van Artistique die ontwikkeld is om op ammonia vrije basis geweldige blond tinten te creëren. Nordic blond/ash: voor een grijsblonde tint. Artic blonde/natural ash: voor een matte blonde tint. Sahara blond/sand: voor een beige blonde tint.

Merken

La Sarel
Yucee
Artistique
Artistique Therapy
Artistique Freak
Indian Gold